Miza

Bokad: Nej
Född: 2021-01-01 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: b.Jamet
Bakgrund: Den här söta tjejen heter Miza. Hon är en ung kisse från södra Sverige som flyttade till Kattstallet med ett gäng kompisar. Hon tycker än så länge det är lite läskigt att vara här och sitter helst under en bänk men vi tror hon snart kommer tina upp. Hon vill bo med en trygg kompis hos dig som förstår hon har haft det jobbigt och behöver lite extra tid och stöd för att blomma ut.
Hälsa: u/a


Mattis

Bokad: Nej
Född: 2021-02-01 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: b.Jamet
Bakgrund: Den här stora kissen heter Mattis. Han är en supergo kille från södra Sverige som tycker livet är rätt härligt. Han är stort fan av gos, gillar höjder och vill därmed ha ett hem som är redo att gosa 24/9 och som fixar ett högt klösträd/hyllor. Kan fungera som ensamkatt till dig som är hemma mycket eller med en kattkompis.
Hälsa: u/a


Timidus

Bokad: Nej
Född: 2018-11-13 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: b.Jamet
Bakgrund: Möt Timidus! Han blev lite, chockad, som ni ser, när jag från ingenstans skulle ta en bild när han försöker vila!! Han har hittat sin favoritplats i en sliten kartong, så som katter gör, så det kanske inte är värt att köpa dyra kattbäddar till honom utan satsa på en kartong, möjligen från den dyra kattbädden. Han tycker än så länge människor är rätt störiga men vi har gott hopp om att han skärper till sig snart.
Hälsa: u/a


Kerry

Bokad: Nej
Född: 2017-08-01 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: b.Jamet
Bakgrund: Kerry är en dam (var helt övertygad det var en kille) på fem år från, ja du gissade rätt, Skåne! Hon är inte helt såld på människor än, utan har valt ett bildäck som gömställe när hon ålar sig runt. Väldigt söt kisse, bara, lite svårt att visa när hon är bästis med ett däck. Snart borde hon vara redo att släppa taget om däcket och omfamna världen.
Hälsa: u/a


Kylin

Bokad: Nej
Född: 2019-08-01 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: d.Fräset
Bakgrund: Möt flygplansöronen, jag menar Kylin. En bedårande treåring som inte riktigt förstått det här med att en katts öron ska vara pigga och framåt. Det kommer snart. Hon måste bara sluta och tjura i ett hörn. Hon gömmer sig helst bakom Kieran så en idé kan vara att du som är pepp på två lite mer tjuriga katter tar dem som paket och hjälper dem bli trygga.
Hälsa: u/a


Kieran

Bokad: Nej
Född: 2018-08-01 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: d.Fräset
Bakgrund: Kirran (Kieran) är en kisse från ett kattkoloni i södra Sverige. Han är rätt ung men livet har inte varit snällt och vi jobbar nu på hans tillit till oss människor. Något ojämna ögon men det gör honom bara gulligare. Kan med fördel bo med en kompis.
Hälsa: Lätt ögon-asymmetri annars u/a


Keegan

Bokad: Nej
Född: 2016-08-01 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: d.Fräset
Bakgrund: Keegan, förblir lite av ett mysterium. Ibland ligger han under en bänk och fräser, i nästa sekund är han uppe på en hylla och kollar förundrat på en. Han kanske inte vet själv vad som händer, vilket jag tror många kan relatera till. Han är i alla fall en skönhet med sin svarta långa päls och vackra ögon. Kanske bör bo hos en psykolog som är reda att luska ut hans beteende. Eller bara någon som tycker det är charmigt och är villig att jobba med hans självförtroende.
Hälsa: Omprövningsbar reservation för öron.


Greygory

Bokad: Ja 2022-09-26
Född: 2020-07-01 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: b.Jamet
Bakgrund: Greygory! Även känd som Greggan. Vissa skulle hävda det är fake news då namnet kanske inte riktigt spridning på Kattstallet. Det kommer! Precis såsom Greggan utvecklades från en rädd kisse på en hylla som fräste och hade ont i tassen. Tassen blev lagad och Greggans hjärta smälte. Han är numera en riktigt mysig kille som spinner, och spinner, och.. spinner. Vill gärna bli kliad på halsen men kan fortfarande bli lite rädd vid hastiga rörelser. Annars 5/5. Han är helt klart värd att besök innan någon av personalen tar hem honom.
Hälsa: u/a


Greyzon

Bokad: Nej
Född: 2020-07-01 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: b.Jamet
Bakgrund: Greyzon kom till stallet från sydligare breddgrader. Eller ja, så långt ner man kan komma. Han är en gullig grabb på två år som är lite i chock över att att befinna sig i Stockholm bland massa andra missar som vill komma och nosa. Och helt plötsligt en kamera! Nä, han funderar fortfarande på hur han hamnade här och funderar även på vad nästa stopp blir som han hoppas är hans sista.
Hälsa: u/a


Dita

Bokad: Ja 2022-09-19
Född: 2010-07-04 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: a.Buset
Bakgrund: Dita kom in med syrran Zira efter deras ägare tyvärr gått bort. Hon har varit lite försiktig och gömt sig men eftersom en liten stund kommer hon gärna fram och gosar. Nu letar hon efter sitt för alltid-hem där hon får bo in sig och bli älskad livet ut.
Hälsa: Ett öra under läkning och saknar ett öga, annars u/a


Zira

Bokad: Ja 2022-09-19
Född: 2014-07-04 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: a.Buset
Bakgrund: Zira kom in till oss tillsammans med syrran Dita som en omplacering efter att ägaren tyvärr gått bort. Trots tjejernas sorg har de hanterat miljöombytet bra är visat sig vara två riktigt goa kissar. De är nu redo för sitt nya hem som har mycket tid till kärlek och omsorg och där de får stanna livet ut.
Hälsa: u/a


Sonjan

Bokad: Nej
Född: 2013-05-13 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: b.Jamet
Bakgrund: Möt Sonjan. En ganska spänstig cool tjej på nio bast. Inflyttad från sydligare breddgrader med några kompisar. Hon är den absolut mest nyfikna i gänget men håller sig helst på lite avstånd. Väldigt snygg tjej i övrigt, menar inte att vara objektifierande men kolla på sötnosen!
Hälsa: FORL & Parodontit samt urinproblematik


Lokus

Bokad: Nej
Född: 2013-05-13 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: a.Buset
Bakgrund: Lokus, helt ärligt, ganska stor kisse. Väldigt stor. Men fin! Kom in som omplacering med några kompisar, har en hemlig crush på Violan. Har i dagsläget ingen crush på människor men vi är optimistiska till att detta kan ändras.
Hälsa: Parodontit, urinproblematik & behöver hjälp med vikten.


Violan

Bokad: Nej
Född: 2014-05-12 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: a.Buset
Bakgrund: Möt Violan! En liten gullig dam, eller inte så liten kanske. Men gullig! Kom in som omplacering med sina tre kattkompisar. Är inte helt överexalterad över den nya miljön behöver börjar acklimatisera sig. Ej helt frälst i människor men snart så. Vill bo med kompis, kanske hennes stora kärlek - Lokus.
Hälsa: FORL & behöver hjälp med vikten.


Esmeraldan

Bokad: Nej
Född: 2018-05-21 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: e.Klöset
Bakgrund: När jag hörde att vi fått in en Esmeraldan tänkte jag genast på skönheten på ringaren i Notre Dame. Verkligheten kanske inte riktigt överensstämde med den bilden bortsett från att Esmeraldan har något liknande temperament. Hon står upp för sig själv och vågar säga ifrån. Är du också som Esmeraldan? Eller är du Esmeralda från Notre Dame!? Boka tid.
Hälsa: FORL & Parodontit


Delphi

Bokad: Nej
Född: 2019-01-01 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: b.Jamet
Bakgrund: Delphi är en grekisk stad och finns faktiskt på Unescos världsarvslista. Det är såklart irrelevant eftersom den här texten handlar om vår Delphi. Hon är inte på Unescos världsarvslista. Men hon är ett gulligt fluff! Hon bodde tidigare vid en gård med massa andra katter, inte optimalt, sen flyttade kissarna till Kattstallet. Nu vill hon flytta till ett för alltid-hem med förståelse för att hon tycker människor är 2/5. Bör bo med kompis.
Hälsa: u/a


Gadelha

Bokad: Nej
Född: 2020-05-01 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: b.Jamet
Bakgrund: Gadelha. Hon viskade till mig att hon tycker namnet är lite konstigt, och ja, lite. Hur som haver, hon är en cool kisse, men blev lite förnärmad när jag petade på henne. Väldigt fin är hon, redo för sitt för alltid-hem som kanske också blir lite förnärmad när man petar på den.
Hälsa: u/a


Ronda Rousey

Bokad: Nej
Född: 2019-05-01 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: b.Jamet
Bakgrund: Ronda Rousey, en till mycket oklart namn, är en väldigt söt fegis. Och det kanske är taskigt att säga fegis men hon är det. När det vankas godis kan hon försiktigt tassa fram och kolla läget. Sen fort tillbaka. Hon söker nu dig som antigen är en väldigt trygg person som kan ta hand om henne eller kanske en liten fegis också så ni förstår varandra. Oavsett! Kom på besök.
Hälsa: u/a


Tumelisa

Bokad: Nej
Född: 2012-07-01 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: e.Klöset
Bakgrund: Tumelisa är en snygg 10-årig tjej som tidigare bodde på ett annat katthem med sina kompisar men som behövde omlokalisera sig. Tur som var kunde hela gänget flytta till oss och få den omsorg de behöver. Hon tycker än så länge människor är något läskiga, men vi har pratat lite och är villig att ge oss en chans.
Hälsa: FORL


Bamsse

Bokad: Nej
Född: 2017-07-17 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: e.Klöset
Bakgrund: Bamsse bodde tidigare på ett annat katthem men då katthemmets innehavare fick ändrad livssituation behövde Bamsse och hans kompisar flytta hit. Att byta miljö huller om buller var såklart inte kul och han har varit något av en suris. Alltså inte direkt lik serietidnings Bamse. Men vi tror Bamsse har all potential för att bli dunderstark och dunersnäll bara någon ger honom en chans.
Hälsa: FORL


Gusse

Bokad: Nej
Född: 2017-07-17 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: b.Jamet
Bakgrund: Gusse är ett litet gos som tidigare bodde på ett katthem i Skåne. På grund av sjukdom behövde tyvärr Gusse och hans kompisar flytta upp i landet och bli stallkatter istället (återigen, Kattstalletkatter). Det har varit lite kämpigt med att behöva byta hem men Gusse börjar nu bli rätt bekväm och har hittat ett favorit-klösträd att hänga i. Han söker nu sitt för alltid-hem som har hjärtat på rätt ställe och vill älska Gusse livet ut.
Hälsa: u/a


Beaa

Bokad: Nej
Född: 2017-07-17 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: e.Klöset
Bakgrund: Beaa är en madonna på cirka fem år, inflyttad från ett annat katthem med ett gäng kompisar. Hon tyckte flytten var ganska läskig och har behövt ett tag för att landa. Hon är inte riktigt där än men kämpar på. Med lite omtanke och kärlek är vi övertygade om att hon kommer bli en riktigt go kisse.
Hälsa: u/a


Smulan

Bokad: Nej
Född: 2009-08-15 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: e.Klöset
Bakgrund: Det här lilla skruttet heller Smulan. Hon är lika söt som en liten smula. Fast hon har ett litet ledset ansikte. Därför söker hon nu dig som kan göra Smulan glad igen. Med kanske lite prat, försiktig ögonkontakt och så småningom om gos. Tycker du Smulan är supergullig? Boka tid.
Hälsa: FORL & njurproblematik.


Fanta

Bokad: Nej
Född: 2009-08-15 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: e.Klöset
Bakgrund: Fanta är en något äldre dam som tidigare bodde på ett annat katthem, som tyvärr fick ändrade omständigheter och Fanta & co flyttade till Kattstallet. Det har varit en trög start med veterinärbesök och massa människor som flänger runt och Fanta behöver därför en lugn och förstående person som kan hjälpa henne bli trygg.
Hälsa: FORL


Fiddeli

Bokad: Nej
Född: 2009-08-15 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: e.Klöset
Bakgrund: Den här gubben heter Fiddeli, låter som ett tjejnamn, oj nu morrade han till lite. Det råder även en viss oenighet om hur det uttalas, Fiddel-i eller F-idelli. Rätt gullig ändå. Ser alltid ganska obrydd ut, även om vi tror att innerst har han ett hjärta av guld. Han är än så länge något tveksam till människor och behöver därför dig som är villig att hjälpa honom bli trygg.
Hälsa: FORL


Theo

Bokad: Nej
Född: 2013-07-01 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: e.Klöset
Bakgrund: Theo är en liten fegis, oj förlåt nu blev han sur, jag menar cool kisse från Skåne. Han hälsar att Stockholm är sådär men att han börjar vänja sig. Han är redo för att undersöka staden mer och söker nu ett tryggt hem vill visa honom staden.
Hälsa: FORL


Figaro

Bokad: Nej
Född: 2019-03-01 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: b.Jamet
Bakgrund: 1786 komponerade Mozart 'Figaros Bröllop'. Vår Figaro, är dessvärre singel. Han är från västra sidan av landet där han levde utomhus med 5 kompisar. Inte optimala förhållanden, han var singel även då. Figaro och co flyttade därmed in på Kattstallet där han nu jobbar på att bli trygg. Ryktas om att han har en crush på Felizia. Vill bo hos dig som är lugn och trygg.
Hälsa: Amputerat bit av svansen, annars u/a


Frost

Bokad: Nej
Född: 2020-03-01 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: b.Jamet
Bakgrund: Frost! Dessvärre ingen koppling till filmen Frozen. Han är dock lite blyg i dagsläget så mycket möjligt det finns potential för både sång och skådespel. Hur som, Frost är från västra sidan av landet och levde tidigare som hemlös med fem andra katter. Han blev sedan stallkatt (på Kattstallet dvs) där han nu håller på att acklimatisera sig till innelivet med människor. Lite läskigt och Frost letar nu ett hem som vill älska honom villkorslöst och hjälpa honom bli trygg.
Hälsa: u/a


Rainbow Dash

Bokad: Nej
Född: 2018-03-01 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: e.Klöset
Bakgrund: Möt Rainbow Dash! Trodde det hade något mer Super Mario att göra men det är tydligen My Little Pony. Vilken drömkombo, katt och unicorn i ett! Rainbow Dash är hur som en donna i sina bästa år inflyttad från sydligare breddgrader. Hon kom hit med kompisen Elssa och letar nu vidare efter sitt för alltid-hem. Hon har önskat lugn och ro med potential för bus och gos.
Hälsa: FORL


Carl

Bokad: Ja 2022-09-22
Född: 2021-03-01 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: d.Fräset
Bakgrund: Carl är en liten grabb från Skåne som blivit stallkatt. Han är en snabb liten kisse som håller på att lära sig uppskatta det fina i livet, mat på regelbundna tider, lite försiktig gos, massa bus. Han har en liten bit kvar innan han blir trygg och letar efter dig som förstår det. Vill bo med busig kompis.
Hälsa: u/a


Dollyz

Bokad: Nej
Född: 2016-03-01 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: d.Fräset
Bakgrund: Dollyz är en dam, riktig tjusig om jag får säga det själv, som hittade upp till Kattstallet från Skåne. Skulle säga hon acklimatiserat sig rätt väl i storstadslivet och söker nu sitt blivande för alltid-hem. Hon har lite svårt för att lita på oss människor än så länge och söker nu dig som vill hjälpa henne utvecklas och bli trygg.
Hälsa: Parodontit


Pollyz

Bokad: Nej
Född: 2019-12-01 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: d.Fräset
Bakgrund: Meeen en sak har vi gemensamt: Polly(z)! Kommer ni ihåg? Reklamfilmen. Om.. Polly. Eh nejmen vi går vidare. Det här är Pollyz! Ung dam med cool teckning från Skånetrakten. Hänger mest uppe på en hylla och blänger. Letar nu efter sitt för alltid-hem, förslagsvis ett med hyllor men också massa kärlek och godis (obs inte Polly).
Hälsa: u/a


Azlans

Bokad: Nej
Född: 2020-03-01 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: d.Fräset
Bakgrund: Möt lejonet Azlans! Nej, jag vet han inte är ett riktigt lejon men vi började snacka om Narnia och han blev upprörd och fräste när jag sa han inte är ett lejon. Så nu låtsas vi snällt. Azlans är en ung grabb från Skåne. Han gillar att lapa sol (manen ser snygg ut), chilla med sina kompisar och äta mat. Lejongrejer helt enkelt. Azlans letar nu efter sitt för alltid-hem som bör ha förstående för att han är ett lejon men också att han har bit kvar i sin utveckling.
Hälsa: Lite problem med tänderna annars u/a


Kahlle

Bokad: Nej
Född: 2016-03-01 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: d.Fräset
Bakgrund: Den här lilla gubbskrutten heter Kahlle. Han är en man i sina bästa år som uppskattar allt fint här i livet. Gosa, äta, sova, det enda rimliga kattlivet. Han ser lite sliten ut efter att ha levt ute men är en himla go själ. Han letar nu efter sitt för alltid-hem som är redo att gosa varje dag, livet ut.
Hälsa: Saknar några tänder och problem med ryggen varav han behöver smärtlindring


Blizzard

Bokad: Nej
Född: 2015-12-01 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: a.Buset
Bakgrund: Möt Blizzard! Visst har han ett coolt namn? Blizzard själv.. Nja, han är inte lika cool helt ärligt. Han vill mest gömma sig i ett klösträd och smyger fram för att äta när han tror ingen ser. Inte ett optimalt kattliv. Men! Det ska vi såklart ändra på. Vill du vara Blizzards person och visa honom det inte är lika farligt därute som det verkar? Boka ett intressebesök!
Hälsa: Reservation avseende skador och sjukdomar i munhåla och tänder med komplikationer. Ej omprövningsbar.


Katterna uppdaterades ...