Paige Van Zant

Bokad: Nej,
Född: 2020-05-01 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: b.Jamet
Bakgrund: Ännu ett konstigt namn men en väldigt fin kisse. Lite rolig uppsyn hehe. Men Paige är verkligen en jättefin tjej som längtar efter någon som vill älska henne villkorslöst.
Hälsa: u/a


Namajunas

Bokad: Nej,
Född: 2019-05-01 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: b.Jamet
Bakgrund: Nejmen har ni sett någon så gullig!! Namajunas är en treårig orimligt söt kisse från norrlands inland. Eller det stämmer kanske inte. Men norrifrån i alla fall. Hon kan vara den sötaste katten vi haft på stallet. Med undantag för Latte om någon minns honom. Hon är en gosig tjej som gärna hänger med andra katter och gillar att hitta gosiga sovplatser. Vill ni hitta en permanent och alldeles egen sovplats. Har du en ledig?
Hälsa: u/a


Carla Esparza

Bokad: Nej,
Född: 2020-05-01 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: b.Jamet
Bakgrund: Carla Esparza, en söt liten tjej från norrland. Uppskattade ej att jag kallar henne liten eftersom hon är TUFF. Men nu är det jag som skriver. Hon är en ganska härlig kisse, gillar kompisar, att chilla, vila, äta. Återigen, typiska kattgrejer. Är nu redo för sitt för alltid-hem som vill låta henne leva ut sitt bästa kisseliv.
Hälsa: u/a


Nate Diaz

Bokad: Nej,
Född: 2021-08-01 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: b.Jamet
Bakgrund: Nate Diaz, är någon snubbe, ingen aning om vem, men jaja. Nick en ung grabb från norrland som gillar hyllor, godis, andra katter (ibland). Han söker ett hem som har hyllor och godis och kanske en och annan kisse.
Hälsa: u/a


Nick Diaz

Bokad: Nej,
Född: 2016-05-01 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: b.Jamet
Bakgrund: Nick, är så gosig, att det var svårt att ta en bild för han klängde så mycket. Otroligt mysig kisse, gillar även att jaga godis. Men mest vill han bara gosagosagosa. Vill du också gosagosagosa? Pass på!
Hälsa: u/a


Rampage

Bokad: Nej,
Född: 2015-05-01 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: e.Klöset
Bakgrund: Rampage är en så himla go kisse!! Pratglad, älskarrr gos, vill sitta i knät. Ja, den där katten många drömmer om. Personligen tycker jag han är lite väl klängig, men ja, each to their own. Han söker nu ett mysigt hem med möjlighet till att gå ut och stöva.
Hälsa: u/a


Elza D

Bokad: Nej,
Född: 2018-03-01 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: d.Fräset
Bakgrund: Elza D! Coola kissen, hörs på hennes namn. En relativt ung tjej från Skånetrakten som flyttat uppåt. Med ett gäng andra kissar. Det var sådär sa Elza, och satte sig högt upp på en hylla och blängde. Men vi tror på att Elzas hjärta kommer smälta snart, så fort hon hittar den där perfekta individen som vill kolla på Frozen varje dag, men som framförallt är redo att ge henne en ärlig chans att kunna bli en trygg, fin kisse.
Hälsa: Saknar några tänder annars u/a


Tezs

Bokad: Nej,
Född: 2018-03-01 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: d.Fräset
Bakgrund: Året var 1995 när Peter Lemarc släppte låten "Tess" och vår alldeles egna Tezs har låtit oss veta att den i självaste verket handlar om henne. Vi är lite tveksamma eftersom Tezs är född först 2018 men nåväl. Hon letar hur som efter ett hem som är beredd att sjunga för henne (helst Peter Lemarc). Annars är hon en härlig dam som gärna lapar i solen och alltid är redo för gos. Är du en sångfågel? Boka besök!
Hälsa: u/a


Blind

Bokad: Nej,
Född: 2018-12-01 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: a.Buset
Bakgrund: Den här stiliga herren heter Blind! Det förblir något oklart varför han heter Blind då han syn är alldeles utmärkt. Han är från början en gårdskatt som sedan fick flytta in. Han verkar hantera flytten rätt bra även om han fortfarande tycker människor är rätt underliga. Vi står på två ben och tror oss att ha rätt att gå in i hans rum?? Himla märkvärdigt säger Blind. Nu vill han flytta till ett hem, han förstår han behöver kompromissa på det här med tvåbeningar men finns det mat med i bilden ska det vara lugnt!
Hälsa: u/a


Blixta

Bokad: Nej,
Född: 2019-12-14 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: a.Buset
Bakgrund: Det här svarta lilla åskmolnet heter Blixta. Hon är ett litet vidunder. Eller nä, nu är jag taskig. Hon är ju himla vacker, vi är bara inte jättebra kompisar ännu. Hon kommer från en gård från början och försöker fortfarande acklimatisera sig med detta nya liv. Hon morrade fram att hon vill fortsätta sin utveckling i ett eget hand. Behöver du ett litet åskmoln hemma?
Hälsa: Reservation på en tand annars u/a


Lyke

Bokad: Nej,
Född: 2016-08-01 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: d.Fräset
Bakgrund: Lyke kommer från Söderby där han befunnit sig under en längre tid. Han har jättefina tänder som har gärna visar oss om man kommer för nära. Det beteendet kan man inte döma honom för för det är ett tufft liv därute och människor är inte alltid snälla. Lyke börjar mer och mer förstå att människorna som är här är snälla och vill väl så i mån av tid, kraft och kärlek kommer han att långsamt men säkert att lita på oss.
Hälsa: Blodprov ska tas varje år för koll av lever och njurvärden. Lindrigt blåsljud/hjärtproblem.


Tina

Bokad: Nej,
Född: 2019-03-01 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: d.Fräset
Bakgrund: Den kissen heter Two-Face, nej jag skämtar, hon heter Tina! Det syns väl. Men hon är lite Two-Face skulle jag säga. Jättegullig liten tjej, och sen helt plötsligt! Fräs! Katt med klös helt enkelt. Eller nja, kanske inte. Tina söker hur som det perfekta hemmet där hon får utvecklas till den trygga, goa katt, vi vet hon egentligen är. Kanske med en kompis?
Hälsa: u/a


Fiona

Bokad: Nej,
Född: 2008-08-01 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: e.Klöset
Bakgrund: Fiona är en äldre dam från Skåne som flyttade in till Kattstallet med ett gäng andra katter. Hon påstår sig ha en man som heter Shrek? Mycket oklart. Hur som, Fiona har haft det tufft i livet och söker nu ett för alltid-hem som vill pyssla om henne och behandla henne som den prinsessa hon är.
Hälsa: FORL


Katterna uppdaterades ...